Bilateks

Zaštitna oprema

Radna kaciga sa vizirom

Radna kaciga sa vizirom

Zaštitna oprema

U 21. stoljeću standardi sigurnosti su postali iznimno visoki. Shodno tome, svako poduzeće bi trebalo paziti da svojim djelatnicima osigura adekvatnu zaštitnu opremu kako bi se izbjegle nepotrebne ozljede i oštećenja. Upravo tu dolazi Bilateks.
Uz kvalitetnu radnu odjeću i širok asortiman radnih cipela, u ponudi nudimo i opremu za zaštitu sluha, zaštitu vida te zaštitu ruku i glave.
Zaštitne kacige, rukavice i sva ostala zaštitna oprema je rađena prema trenutno važećim sigurnosnim standardima uz, naravno, veliku pozornost posvećenu ugodi nošenja i samoj estetici, tako da dobivate jedino najbolju zaštitnu opremu.

Zaštitne naočale

Zaštitne naočale

Zaštitne rukavice nudimo za raznolike radne uvjete. Od rukavica za rukovanje opasnim kemikalijama do građevinskih rukavica ili običnih PVC rukavica za čišćenje.
Zaštita sluha je svakako prioritet, stoga nudimo proizvode u rasponu od običnih čepića od pjene do antifona ili čak velikih pakiranja jednokratnih čepića.
Zaštitne kacige prodajemo u više izvedbi, od jednostavnih do maski sa izmjenjivim vizirima.
Zaštitne naočale i maske nude se u

desetak izvedbi i boja – zaštitne maske za zavarivanje, sunčane naočale za gradilišta, plastične zaštitne naočale i tako dalje.

Ponuda je velika i teško je sve prikazati, no budite sigurni – Što god trebate, mi imamo!

Radna kaciga

Radna kaciga

Radne rukavice

Radne rukavice