Bilateks

Radna obuća

Radna cipela, radna obuća

Radna i zaštitna obuća

Radna obuća i zaštitna obuća

Svaki posao sa sobom nosi određene rizike i stoga traži posebnu opremu za rad. Minimum standarda sigurnosti rada je kvalitetna radna odjeća i radna obuća.

Radna obuća omogućava osobi lakše kretanje i obavljanje posla, ali ujedno i čuva njegovo zdravlje i povećava sigurnost na mjestu rada, a Vaše poslovanje osigurava od neželjenih problema.

Kako bismo Vam pomogli i u tome, Bilateks se pobrinuo i osigurao samo najkvalitetniju obuću za Vaš posao. Rađena od najboljih materijala, sa velikom pozornošću usmjerenom na udobnost nošenja i poštivanje važećih sigurnosnih standarda – takva obuća će zasigurno pronaći mjesto u svakom poduzeću koje želi sigurnost i udobnost svojim djelatnicima.

Radna obuća

Radna cipela

U ponudi nudimo zaštitnu obuću za razne djelatnosti. Od građevinskih, električarskih do medicinskih pa čak i cipela za posebne uvjete poput kemijskih ugroza – nudimo radnu obuću za svaki segment industrije.

S obzirom da u ponudi imamo nekoliko stotina različitih modela, što bi uzelo previše prostora i vremena, ovdje smo Vam pripremili samo djelić mali naše ponude. Radna obuća predstavlja jedan od temelja naše ponude stoga joj pridajemo veliku pozornost.

Kako biste dobili pravu cipelu za Vaš posao, kontaktirajte naše stručno osoblje sa Vašim željama i potrebama.