Bilateks

O nama

Bilateks je obiteljska tvrtla koja se bavi proizvodnjom radne odjeće.

Počeli smo sa radom 2006. godine u malenom prostoru i sa malim strojevima koji nisu bili predviđeni za industrijsku proizvodnju.
Nakon nepunih godinu dana poslovanja, sa rastom posla omogućeno nam je uređenje proizvodnog prostora opremljenog desecima industrijskih strojeva te krojačnicom.
Svojom upornošću te kvalitetom i trudom smo se izborili i kroz krizna vremena, da bismo 2012. godine uredili uredski prostor namijenjen sastancima i prezentaciji naših proizvoda.
Kao što možete vidjeti, Bilateks je obrt sa kratkom, ali burnom i uspješnom povijesti. Obrt koji se dokazao kao pouzdan partner dorastao odgovoriti svim izazovima.

Pri krojenju i šivanju odjeće posebnu pozornost pridajemo potrebama naših kupaca. Također vodimo brigu da odjeća bude prilagođena namjeni, kvalitetna i estetski prihvatljiva.

Materijali koje koristimo za proizvodnju odjeće visoke su kvalitete i izdržljivosti, stoga su pogodni za dugotrajne i teške fizičke poslove.

Zbog činjenice da smo spremni svoje modele prilagoditi potrebama svih profesija i željama naših kupaca, kod nas je moguće dobiti radna odijela koja u potpunosti odgovaraju zahtjevima posla koji radite. Tako imate mogućnost birati boje, materijale, veličine, krojeve, položaje džepova…

U ponudi također imamo radne cipele, zaštitne kacige, radne rukavice i ostalu zaštitnu opremu.

Uz sve navedene mogućnosti pružamo i uslugu tiska ili veza s logotipom Vaše tvrtke. Time Vaša radna odjeća postaje prepoznatljiv simbol Vaše tvrtke i zanimanja.

Kako biste vidjeli neke naše dosadašnje proizvode, pregledajte našu ponudu.

Mnoge uspješne i svjetski priznate tvrtke i kompanije su se uvjerile u kvalitetu naše radne odjeće, i naši su klijenti već dugi niz godina.

Obratite nam se i Vi s povjerenjem kako biste dobili radnu odjeću koja odgovara upravo Vašem zanimanju.